... omdat focus leidt tot resultaat!

Hogere efficiëntie, meer toegevoegde waarde en tevreden loyale klanten. Hoe zou de business van het administratiekantoor er uitzien als in minder tijd meer kon worden bereikt? NoReJa advies biedt een methode aan voor administratiekantoren die beter willen presteren. 

Afhankelijk van de wens van het accountants- of administratiekantoor is alles mogelijk. Echter, globaal voeren wij nu 4 soorten activiteiten uit.

matthew-gerrard-349932-unsplash-solutions.png

Groeitraject

Groei is niet vanzelfsprekend

Je hebt te weinig klanten, en je omzet is te laag. Om hier mee te helpen heeft NoReJa advies het NoReJa-groeitraject. Hiermee helpen wij om op lange termijn hogere resultaten te behalen; ook als het traject beëindigd is.
Image

Bedrijfsadvies

Eerlijk en persoonlijk voor een beter resultaat

Er loopt binnen je bedrijf iets niet lekker, en je hebt advies van buitenaf nodig. NoReJa advies doet dit door vanuit een andere perspectief naar het probleem te kijken en zijn jarenlange ervaring te gebruiken om de beste weg te kiezen voor betere resultaten.

Image

Overname portefeuilles

Met een oog op alle behoeften

Je wil een klantenportefeuille (ver)kopen. NoReJa advies is hier de juiste partner. Wij streven naar een situatie waarin de behoeften van zowel koper als verkoper zo goed mogelijk worden ingevuld. Per saldo levert dat altijd het beste resultaat op.

Image

Bedrijfsovername

Een soepel proces voor beide partijen

Een bedrijfsovername is niet niks, en dat weten wij.  NoReJa advies is hier de juiste partner. Wij streven naar een situatie waarin de behoeften van zowel koper als verkoper zo goed mogelijk worden ingevuld. Per saldo levert dat altijd het beste resultaat op.

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018