Groeitraject

Groei is niet vanzelfsprekend

Groeitraject

Enerzijds zijn administratiekantoren vrije ondernemers die zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun succes. Anderzijds kunnen ze soms een zetje gebruiken voor sneller resultaat. En dat kan allebei met het NoReJa-groeitraject.

De groeitrajecten van NoReJa advies zijn speciaal gericht op vraagstukken die spelen in de administratie branche. Misschien herkent u zich in de volgende scenario’s:

  • Het kost mijn administratiekantoor erg veel tijd om een maandomzet te bereiken.
  • Ik heb het dikwijls druk, maar niet al mijn uren zijn facturabel.  
  • Ik wil meer vastigheid en zekerheid in mijn omzet. 
  • Ik heb de ambitie om te groeien, maar het ontbreekt mij aan middelen. 

Hoe staan wij administratie- en accountantskantoren bij?

Afhankelijk van hulpvraag en eigen signalering stellen wij een programma samen. Planmatig gaan wij aan de slag om van het traject een succes te maken. Hierbij zeggen wij waar het op staat, maar garanderen wel succes bij naleving ervan. Het initiatief ligt hierbij zoveel mogelijk bij de ondernemer achter het kantoor zelf. 

Download white paper

De eerste stap naar groei maakt u door het downloaden van onze gratis white paper.
Business development

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018