Bedrijfsovername

Bewaken van belangen staat voorop!

Het managen van verwachtingen

Het vraagt om een goede verplaatsing in de verwachtingen van zowel de aankopende als verkopende partij. NoReJa advies is de intermediair die administratiekantoren bij elkaar brengt. 

Wanneer een administratiekantoor besluit haar bedrijf ter overname aan te bieden, ontstaan allerlei vragen: Hoe vindt men een geschikte overname-partner? Wat zijn de vooruitzichten voor het eventuele personeelsbestand?   

Ook wanneer een administratiekantoor besluit een bedrijf over te nemen, ontstaan allerlei vragen: Hoe schatten wij het kantoor ter overname op waarde? Zijn wij verzekerd van het rendement?

Advisering bij bedrijfsovername van administratiekantoren

Om tot een goede prijs te komen voor het administratiekantoor gaan wij altijd het persoonlijke gesprek aan. Waar liggen de behoeften van de eigenaar? Wat zou deze willen bereiken voor zichzelf en eventueel het werkzame personeel? 

Wij zijn transparant in ons advies. Dat betekent dat wij eerlijk adviseren over de slaagkans van de overname. Daarbij is onze jarenlange ervaring in de branche een groot voordeel voor u en uw bedrijf.

Salesproces

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018