Bedrijfsadvies

Twee zien meer dan één!

Twee zien meer dan één!

Accountants- en administratiekantoren zijn bedreven in hun vak en werken hard. Terwijl ze hun bedrijf ontwikkelen, kan het zijn dat er behoefte ontstaat aan een sparringpartner. Een consultant die hun ‘business’ kent en duurzaam met ze meedenkt. Maar ook een betrokken deskundige die ze eerlijk een spiegel voorhoudt wanneer dat nodig is. 


Twee zien meer dan één; is vaak de slogan. Dat is ook de reden waarom coaching voor ondernemingen in zwang is. Men neemt graag kennis ervan of de huidige ingeslagen weg de juiste is, of dat andere alternatieven leiden tot meer resultaat. 


Advies vanuit de basis

Ons bedrijfsadvies is duurzaam. Wij richten ons op de behoefte achter uw vraag en verdiepen ons in uw werkprocessen. Van daaruit adviseren wij u over hoe u uw business kunt verbeteren vanuit een hele essentiële basis. Hierna heeft u een goed fundament om beter te presteren. Immers streven wij altijd naar: 'Eenmaal nodig daarna overbodig.' 

Salesproces

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018