Van ambitie naar realisatie

Wij helpen u uw dromen te realiseren.

Voor het ambitieuze accountants- en administratiekantoor

NoReJa advies bv is een organisatie adviesbureau met als specialisme het realiseren van groei bij het ambitieuze accountants- of administratiekantoor

In onze portfolio bieden wij groeitrajecten - organisatieadvies - hulp bij aan- en verkoop van klantenportefeuilles dan wel hulp bij de aan- of verkoop van uw kantoor. Altijd maatwerk en altijd volledig toegesneden op uw situatie en dus altijd optimaal passend.

matthew-gerrard-349932-unsplash-solutions.png

Groeitraject

Groei is niet vanzelfsprekend

Je hebt te weinig klanten, en je omzet is te laag. Om hier mee te helpen heeft NoReJa advies het NoReJa-groeitraject. Hiermee helpen wij om op lange termijn hogere resultaten te behalen; ook als het traject beëindigd is.
Image

Bedrijfsadvies

Eerlijk en persoonlijk voor een beter resultaat

Er loopt binnen je bedrijf iets niet lekker, en je hebt advies van buitenaf nodig. NoReJa advies doet dit door vanuit een andere perspectief naar het probleem te kijken en zijn jarenlange ervaring te gebruiken om de beste weg te kiezen voor betere resultaten.

Image

Overname portefeuilles

Met een oog op alle behoeften

Je wil een klantenportefeuille (ver)kopen. NoReJa advies is hier de juiste partner. Wij streven naar een situatie waarin de behoeften van zowel koper als verkoper zo goed mogelijk worden ingevuld. Per saldo levert dat altijd het beste resultaat op.

Image

Bedrijfsovername

Een soepel proces voor beide partijen

Een bedrijfsovername is niet niks, en dat weten wij.  NoReJa advies is hier de juiste partner. Wij streven naar een situatie waarin de behoeften van zowel koper als verkoper zo goed mogelijk worden ingevuld. Per saldo levert dat altijd het beste resultaat op.

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018