Helder in een oogwenk met een infographic

Helder in een oogwenk met een infographic!

Een infographic is en blijft een mooi instrument om relevante zaken in één blik helder samen te vatten. Wij hebben er in de loop der tijd een aantal gemaakt die nu relevant zijn en ook relevant blijven. Wij delen ze dan ook graag. 
Image

Aandacht

Oh oh, wat zijn wij altijd druk met (andermans) fouten, weerstanden en tekortkomingen. Maar is dat wel zo verstandig, wat bereik je daar eigenlijk mee?
Image

Ambassadeur

Het klinkt allemaal zo simpel. Maak van je klant een ambassadeur en de nieuwe klanten stromen binnen. Maar dan de praktijk, die blijkt weerbarstig. Wat je ook probeert, er gebeurt niks.
Image

Veranderen

Veranderen doe je nooit alleen, dat is teamwork! Inventariseer daarom vooraf of er rekening is gehouden met alle aspecten die tijdens een traject passeren.
Image

Sales funnel

Menig zelfverklaard marketing en/of social selling goeroe meent dat de sales funnel old school is. Klanten zoeken het namelijk zelf wel helemaal uit. Maar is dat echt zo of is toch iets genuanceerder?

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018