Value based fees.

Van ambitie naar realisatie, wat kost dat?

Een veelgestelde vraag, soms zelfs direct bij het eerste contact, is "wat gaat mij dat kosten?" Maar wat het kost is pas relevant als je ongewis bent over de opbrengst. Wij werken uitsluitend value based, dus opbrengst is er altijd. Onze fee is dan weer een bescheiden deel van de opbrengst. Wij hebben het dan ook niet over kosten maar over een investering. In jezelf, in je bedrijf of beide. 

Tijdens een kennismaking kunnen wij onze mogelijkheden met betrekking op business development, lead generation, sales management en lean management bespreken.

  1. Is er een persoonlijke klik?
  2. Is het probleem of is de uitdaging helder?
  3. Is onze bijdrage of aanpak helder?

Allemaal ja?, dan stemmen wij ons aanbod optimaal af op uw behoeften.

Ons motto hierbij "Tijdelijk nodig maar werken aan zo snel mogelijk overbodig".

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018