WeFact

Offreren en factureren was nog nooit zo eenvoudig!

Vlot en correct facturen, basis voor snellere betaling.

En dan heb je de klant en mag je factureren, maar wat doe je dan? Overtikken van de offerte of maak je het jezelf makkelijk en wordt de offerte met één klik de factuur? Op één plek alle relevante klantgegevens beschikbaar en gelijk voldoen aan alle (fiscale) factuurverplichtingen. Het kan, eenvoudig en snel.

Practice what you preach, wij zijn zelf al vele jaren en naar volle tevredenheid gebruiker van WeFact. Start zelf ook. Gebruik hiervoor de link of neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Offertes maken, online versturen en laten accepteren.

Maakt eenvoudig offertes die je vervolgens per e-mail stuurt naar je (bijna) klant. Is men akkoord dan is de offerte online te accepteren. Factuur versturen?, met één klik zet je de offerte om in een factuur.

Eén tool, één proces

Als je WeFact start, kom je altijd terecht in één enkele gestroomlijnde weergave van je klantbeheer, artikelen, offerte en facturatieproces. Eenvoudig, overzichtelijk en snel.

Sneller betaald krijgen.

Krijg sneller betaald door het aanbieden van IDeal. Stuur betaallinks mee of regel het via automatische incasso. Het is beschikbaar en helpt je je cash flow op orde te houden.

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Interessante blogs om te lezen

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018