Applications

Als het niet in de browser werkt, dan wil je het niet!

Automatiseren om te faciliteren.

Het faciliteren van je medewerkers, of alleen jezelf, om sneller, slimmer, met minder fouten, minder uitval of verspilling en met meer plezier en dientengevolge meer resultaat je werk te kunnen doen is eenvoudiger en bereikbaarder dan ooit. Moderne ICT middelen staan ons altijd en overal ter beschikking en tegen relatief beperkte kosten. Maar, je voelt de maar al van ver aankomen, automatiseren is faciliteren met jou en jouw proces als uitgangspunt. In het selectieproces voor een passende ICT oplossing zou het uitgangspunt moeten zijn wat jij met je onderneming bereiken wil. Vervolgens zoek je daar de best passende applicatie(s) bij.

Kijkend naar onszelf en werkend vanuit een bepaalde visie, hebben wij een aantal basisuitgangspunten geformuleerd waar, wat ons aangaat, applicatie(s) sowieso aan moeten voldoen.

  • Device en OS onafhankelijk.
  • Overal en altijd beschikbaar.
  • Geen storage van data op devices. 
  • Meerdere applicaties nodig dan dienen er koppelmogelijkheden te zijn.
  • Digitaal verifieerbaar. Wij printen niet.

Conclusie, voor ons zal de applicatie in de browser dan wel middels een app beschikbaar dienen te zijn.

En wat gebruiken wij dan zelf? Wij laten hier een aantal door ons gebruikte applicaties zien. Mocht je daar meer over willen weten, vraag het gerust. Wij delen onze ervaring en indien nodig helpen wij met een eventuele implementatie.Google G-Suite

Samenwerken in de cloud

G Suite is een cloud applicatie waarmee jij en je team - device, OS en locatie onafhankelijk - kunnen communiceren, samenwerken en dus gewoon dingen gedaan krijgen. Makkelijk te configureren, te gebruiken en te beheren. U en uw team kunnen zich richten op dat wat echt belangrijk is. De klant!

Pipedrive

Uiteindelijk wil je gewoon klanten!

En dan is het 'doen' van sales echt noodzakelijk. Want jouw product of dienst, hoe graag je dat misschien ook wenst, verkoopt zich niet vanzelf. Daar is inspanning voor nodig, je zal in beweging moeten komen. Acties uitzetten, uitvoeren, monitoren en opvolgen.  

WeFact

Offreren en factureren was nog nooit zo makkelijk.

En dan heb je de klant en mag je factureren en wat doe je dan? Overtikken van de offerte of maak je het jezelf makkelijk en wordt de offerte met één klik de factuur? Op één plek alle relevante klantgegevens beschikbaar en gelijk voldoen aan alle (fiscale) factuurverplichtingen. Het kan, eenvoudig en snel.

Interesse in uw kansen? Dit zijn de stappen.

Stap 1 - Neem contact op

De eerste stap is het opnemen van contact. Dat kan per mail door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan na ontvangst contact met je op. Maar je kan ook zelf direct bellen. Want de beller is sneller.

Bel dan naar: 070-7999 420


Hoe dan ook, gebeld zal er altijd worden. Tijdens dit telefoongesprek inventariseren wij eerst globaal wensen en mogelijkheden. Er volgen dan twee opties.

  1. Onvoldoende raakvlakken. Het stopt hier.
  2. Voldoende raakvlakken. We gaan kennismaken.


Dus, bellen naar 070 - 7999420 of vul onderstaand je gegevens in en wij bellen terug.

 

Onze aanpak is te oormerken als no-nonsense en resultaatgericht. Verwacht geen dikke rapporten, eindeloze trainingen of workshops. Wij gaan voor de oplossing die het best past bij de gegeven situatie. En die oplossing is dikwijls eenvoudiger en sneller te bereiken dan je nu misschien voor mogelijk houdt. Wij adviseren niet om het adviseren maar werken naar een concreet en dus meetbaar resultaat.
Resultaat NoReJa advies

Kennis kost?

Wij bieden u een systematiek die resultaat garandeert wanneer u deze actief implementeert. Van het resultaat vragen wij een percentage. Daarom bij ons value based pricing.  

Kennis maken?

De snelste manier om te ontdekken of wij waardevol voor elkaar kunnen zijn is door contact op te nemen. De beller is sneller maar mailen kan ook. Dan nemen wij daarna contact op.

Kennis delen!

NoReJa advies is initiatiefnemer van het kennisplatform Business voor Boekhouders. Tips en adviezen voor boekhouder en administratiekantoor over het realiseren van groei.
©NoReJa advies bv - 2018